Психологічні клуби

Призначені для специфічної аудиторії та здійснюються під керівництвом фахівця-психолога

Психологічні клуби

Особливу нішу у груповому психологічному просторі, призначеному для самопізнання, особистісного розвитку, підвищення психологічної культури, взаємної підтримки та обміну досвідом його учасників займають психологічні тематичні клуби.

Клубні групи призначені для специфічної аудиторії: жінки, чоловіки, пари, батьки, батьки і підлітки та здійснюються під керівництвом фахівця-психолога.

Тематика клубу визначається психотерапевтом наперед і анонсується.

Психологічний клуб – це простір для обміну позитивним досвідом у вирішенні психологічних проблем. Для людей в рамках клубу створюється атмосфера психологічної підтримки, надається можливість знайти нові ресурси для конструктивних змін, отримати новий досвід самовдосконалення і можливість скористатися досвідом інших, роблячи тим самим свій особистісний ріст більш ефективним.

Психологічний клуб – це спільнота людей, які зацікавлені в своєму розвитку, в своїй персональній ефективності. Хтось хоче підвищити свій соціальний статус, зробити кар’єру або просто повернути собі спокій, а комусь важливо вносити в своє життя більше впевненості, ясності і навичок ділового спілкування.

Цілі у кожного різні, а ми створюємо умови, щоб це здійснювати. В ході зустрічей ми робимо безліч цікавих вправ, спілкуємося між собою, набуваємо нових друзів і залучаємо старих, тому що це унікальне дозвілля, яке одночасно і корисне, і приємне в усіх відношеннях.

Якщо ви просто не знаєте треба вам це чи ні, приходьте і вирішите на місці. Показово, що багато приходять самі і потім приводять друзів.

Прокрутити вгору